[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Nyhet! Kettlebell Steg 2 utbildningen riktar sig till dig som vill ta ett stort kliv in i den mer avancerade kettlebellträningen! Denna exklusiv kettlebellutbildning innehåller två ledarledda heldagar där vi bland annat kommer att genomföra en uppföljning från tidigare kettlebellutbildning, gå igenom en omfattande övningsbank med både en och dubbla kettlebells, fördjupa oss i kettlebellsport och genomgå kvalificerade tester. Denna utbildning är till för dig som vill bemästra de allra svåraste momenten och ligga i framkant med vad som händer inom kettlebell fitness- och sportvärlden![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Utbildningens innehåll:
Utbildningen omfattar två heldagar ledarledd undervisning och innehåller:

  • – Uppföljning från Steg 1
  • – Omfattande övningsbank
  • – Dubbla kettlebells
  • – Girevoy Sport (Fördjupning)
  • – Träningsprogrammering
  • – Kvalificerade tester

Förkunskaper:
Du skall ha genomfört och blivit godkänd på PEAKLIFE Kettlebell Instruktörsutbildning Steg 1.
Steg 2 rekommenderas att gå tidigast 4-6 månader efter avslutad Steg 1 utbildning. Det krävs att du är aktiv med kettlebellträning under denna period.

Antal deltagare:
Max 10 deltagare!

Kriterier för godkänt:
– 100% närvaro
– Godkänt praktiskt test (Kommer snart ut officiellt)

Om testet ej godkänns på plats får man chans att i efterhand skicka in videoklipp för bedömning enligt angivna kriterier.

Pris
3899:- inkl. moms

Omcertifiering för Steg 2
Certifieringen för Steg 2 är giltigt i 5 år efter godkännandet och måste därefter omcertifieras för ytligare 5 års giltig tid. Priserna för omcertifiering är nedsatta enligt följande tabell:

1-3 år efter certifiering: 2999:-
4-5 år efter certifiering: 3599:-

Om du deltar innan giltighetstiden löpt ut förlängs din nuvarande certifiering fr.o.m. omcertifiering med 5 år.

Målet med omcertifieringen är att vi ständigt blir uppdaterade med ny information och forskning. Därför är det viktigt att de instruktörer på den mest avancerade nivån (Steg 2) ständigt uppdateras för att vara i framkant med vad som händer inom kettlebell fitness- och sportvärlden.

Intyg:
Efter avslutad, genomförd och godkänd utbildning tilldelas du ett intyg som gör dig till Certifierad Kettlebellinstruktör Steg 2 (Avancerad).

Utbildningsledare:
Robert Eriksson

Nordisk Mästare Kettlebell Sport, Long Cycle -73kg 2014
Svensk Mästare Kettlebell Sport, Biathlon -73kg 2015
Svensk Mästare Kettlebell Sport, Biathlon -75kg 2011
Svensk Mästare Kettlebell Sport, Long Cycle -69kg 2010[/vc_column_text][vc_facebook type=”standard”][vc_tweetmeme type=”horizontal”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_button title=”Anmäl dig här!” target=”_self” color=”btn-success” icon=”none” size=”btn-large” href=”http://www.peaklife.se/kettlebellutbildning/anmalan/”][/vc_column][/vc_row]

Kommentera