[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Robert levererar två dagar kettlebellutbildning av högsta kvalitet! Bäst i Sverige? Stort tack till alla!”

Kristoffer Söderström, Leg.
Naprapat, Stockholm

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]

”Robert är ett fullblodsproffs. En total nybörjare skulle kunna svinga rätt genom att bara lyssna. Tack!”

Joel Lundblad.
Halmstad

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]

”Pedagogiskt lätt att följa och vara med. En av de bästa utbildningar som jag varit på!”

Samira Coralic 
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått bättre koll på många detaljer och en mycket större kunskap om hur man hjälper andra igång med KB-träning. Det var mycket bra med genomgången på vanliga fel och när vi fick stå och korrigera varandra. Det var väldigt utvecklande. Mycket bra information inför utbildningen.”

Daniel Rehnberg

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack för en strålande helg! Mycket bra upplägg bägge dagarna. Många fysiska moment som verkligen behövde nötas på, särskilt teknikerna med dubbla kb som var väldigt lärorikt. Jag rekommenderar alla som vill djupdyka i kb-sport och framförallt teknik att gå kurserna som erbjuds på Peaklife!”

Kent Andersson,
Steg-2

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag valde utbildningen eftersom jag själv satsar mot SM in Girevoy Sport. Valet föll för PEAKLIFE eftersom det drivs av Robert och att han har erkänt bra meriter. PEAKLIFE ger ett mycket seriöst intryck. Jag har lärt mig en effektivare teknik, framförallt i clean och fått en bättre teknik i snatch som i princip var ny för mig. Pedagogiken var bra och hela upplägget där man bryter ner övningarna i delmoment och noggrannheten i utförandet. Jag kan utan tvekan rekommendera denna utbildning för er som är seriösa med träning!”

Carl Svensson, 
Växjö

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Är supernöjd med utbildningen och med Roberts engagemang. Perfekt till min resa som CrossFit instruktör.”

Jonas Lomvin,
Jönköping

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Fått mycket bra teknik och bra tips på parövningar. Bra tips på olika upplägg för pass / hur ett pass kan se ut.”

Linda Mild
Nordic Club Nässjö

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad har du fått med dig? Massor! Jag som hade beprövade förkunskaper har verkligen lärt mig hur mycket som helst. Känner att jag nu har en mycket bra grund att stå på. Kul att vi testade att lägga upp pass i små grupper och att vi fick igenom många exempel på möjliga pass”

Karin Malmlöf
Gympozz

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Kursen har varit väldigt givande och en duktig/engagerad instruktör som kommer med förslag på förändringar för att rörelsen skall bli optimal. Roligt och inspirerande!”

Susanna Isaksson/Ingrid Rönnlund/Therese Boström,
MaxPuls, Överkalix

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En bra grund att stå på Dag 1 samt en fördjupning med otroligt många tips, idéer och tankar Dag 2. En djupare förståelse för kettlebells som träningsform. Tack för en superrolig och jobbig helg som definitivt gav mersmak. Nu är det bara att köra järnet! Du är en otroligt duktig pedagog och levererar som vanligt!”

Malin GötemoHanell

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En gedigen grund inom de 8 grundövningarna. Pedagogisk instruktör, ödmjuk och riktigt duktig. Riktigt rolig helg, bra gäng och vass ledare.”

Robin Jönsson,
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket tid lades per moment (gav tid att testa ordentligt). Mycket bra med tydliga ”handouts” (dvs häftena)”

Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bättre teknik gällande effektivitet. Bättre förmåga att lära ut och förstå teknikfel”

Mikael Liljeholt,
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Teknik och tips för att hitta teknik, övningsbank och olika träningssätt”

Emma Stomberg,
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra tips och övningar. Bra med upplägg på träning och mycket praktik”

Pär-Martin Henriksson
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Superkul utbildning med riktigt bra innehåll. Otroligt mycket teknik i övningarna. Stundvis frustrerande när den inte sätter sig  ”snabbt nog” efter egna mmått. Men mycket hann att landa i kroppen till Dag 2. Ser fram emot min fortsatta kettlebell resa! Tack för en fatastiskt bra utbildning!”

Jill Weidenstolpe

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra utbildning där man fick ut mycket av alla, praktiskt och teoretiskt. Thumbs up!

Mikael Sahlén
CrossFit Skövde

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra grund i teknik, vad man ska tänka på samt vanliga fel. Mycket bra!”

Alessandro Puelo
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Stor förståelse och en bred grund i kettlebells. Bäst: Robert! Tack!”

Sofia Silventoinen

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra övningar, tips på hur man bygger pass och teknik”

Sara-Frida Pettersson
Nordic Wellness Löddeköpinge

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Allting som behövs för att kunna lära sig att köra kettlebell med rätt teknik. Väldigt bra  att du går igenom övningarna och pratar (visar på olika sätt). Du är väldigt pedagogisk”

Johanna Holmdahl
Actic Kompassen Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack Robert för helgens lysande Instruktörsutbildning i kettlebells. Väldigt sakkunnig coach, proffsig och seriös. Sverige helt klart bästa kettlebellutbildning! Känner mig redo att coacha kettlebells i storklass. 5 kettlebells av 5 möjliga!”

Olle Prim,
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En suverän start på en säkert och rolig framtid med kettlebell-träning. Teoretiskt och pedagogiskt perfekt!”

Matthias Hallström – ViaSana

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag känner att jag fått med mig en början av det jag behöver lära mig. Det bästa är att jag fått bra grundtänk på grundövningarna. Men känner mig sugen på nästa steg. Riktigt bra upplägg av båda dagarna. Superkul!”

Nina Rasmusson,
Barkarö SK

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag hade lite erfarenhet av KB. Under utbildningen fick jag många ”aha” upplevelser vad gäller teknik och åtgärder för att förbättra form och teknik. Pedagogiskt, bra uppbyggt och bra kursmaterial”

Henrique Eugenio Bond,
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Nya övningar, mycket bra teknikgenomgång. Bra instruktioner ang. tekniken i övningarna. Positiv och saklig feedback under passen”

Per Lundgren

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du fått med dig? Förmågan att lära ut kettlebellträning på ett säkert och effektivt sätt. En superhelg!”

Anders Kristensson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Teknik, förståelse för att bygga upp ett pass, inspiration, en jävla träningsverk =). Lagom tempo genom hela utbildningen”

Tuula Lungren
Vintrosa GF

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag tar med mig att jag hittat ett flow i min snatch som jag under en längre period kämpat med. Jag har också fått med mig ett ödmjukt förhållningssätt inför kettlebellutövandet som öppnar för att en teknik kan vara på ett visst sätt nu och på ett annat sätt framöver. Det finns inte ett rätt eller fel sätt att ha tummen, varje kropp behöver känna efter själv. Och det kan förändras över tid. Samtidigt har jag fått tillämpbara tips på att just en liten rotation av handflatan kan leda till ökat flow och ett skonsammare rörelsemönster. Pedagogiskt, metodiskt och fokuserat. Och mycket utvecklande. Roligt!”

Frida Sandegård
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du fått med dig? Massor! Lärt mig en helt ny träningsform, teknik och massor av övningar.”

Marie-Helén Ardeman
Vintrosa GF

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tydliga instruktioner och en ödmjuk approch. Bra jobbat!”

Olof Moberg,
Virginska Gymnasiet

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tycker utbildningen var jättebra! Har fått med mig mycket till mig själv när jag kör. Känner även att jag kan hjälpa att instruera andra och rätta till felaktigheter”

Åsa Mattsson,
Campo019

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tycker utbildningen var jättebra! Har fått med mig mycket till mig själv när jag kör. Känner även att jag kan hjälpa att instruera andra och rätta till felaktigheter”

Åsa Mattsson,
Campo019

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått inblick i kettlebell som sport och tävlingsgren, idé om träningsupplägg och definitivt inspiration att jobba mer med kettlebells. Tekniskt har jag uppskattat att vi fått bryta ner övningarna i småmoment och finslipa dessa (men är långt ifrån klar med slipandet). Jag har helt klart en bättre känsla för momenten nu. Kursen har varit mycket givande för mig som jobbar med kettlebells i crossfit och inte haft möjlighet att gå så djupt in i de olika delmomentet som jag kanske skulle behöva (även om CrossFit Södra Station har fantastiskt bra coacher i kettlebell). Detta var åtta timmar som flög iväg och jag hade roligt hela tiden trots avskavd hud i händerna. Har fått blodad tand – vill lära mig mer!”

Anne-Marie Wenthzel
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack för en fantastisk helg! Riktigt genomtänkt och bra utförd utbildning. Lärt mig massor. Ses på Steg-2 utb.”

Ramus Fyhr

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Idéer på nya övningar. Nytt tänk på träningsupplägg.”

Mats Rotegren
House of Shapes

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket teknik, nya övningar, motivation. Robert var grym. Tack!”

Frida Löfling
Hudikgympan

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Ett större användningsområde för kettlebellträning. Bättre teknik samt många bra passtips där kettlebellen kan användas. Bra med genomgång av vanliga fel samt att man fick ett häfte med hem så att man kan repetera efter kursen. Även bra med förslag på träningspass”

Ester Prytz

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad har du fått med dig? Mycket! Teknik och en god insyn hur man skall bedriva kettlebellpass + hur man kan importera kettlebells i andra pass. Bra instruktör! Bra tempo i hur man för övningarna, bra instruktioner”

Andreas Löfling
Hudikgympan

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Noggrannheten i nedbrytningen av teknikdelarna. Det här är fantastiskt inspirerande!”

Mikael Larsson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Pedagogiskt!!! Bra utlärning i steg. Jag har lärt mig de olika övningarna på ett mer ingående sätt. Har fått förståelse för ”mjukheten” i rörelserna, att de är ”ett med kroppen”. Utbildningen var mycket bra och jag känner mig säkrare i övningarna, vet vad jag ska jobba på och kan då lättare också lära ut. Är mycket nöjd!”

Helena Pettersson,
CrossFit Nora

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Känner att jag fått de grunder jag behöver för att hålla pass för andra + att jag förbättrat min egen teknik!Mycket pedagogiskt och lugnt – ingen stress! Bra kritik, konstruktivt! Stort tack!!!”

Mikael Andersson,
CrossFit Nora

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vi fick lära oss övningarna från grunden bit för bit. Hur vi kan jobba med PT-kunder och som gruppträning.Robert var väldigt kunnig, krånglade inte till det.”

Annica Svensson,
Annicas Friskvård

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Helt ny förståelse och syn på träningen. Från att se det som alternativ till hantlar i vanlig styrketräning, till att se det som ett nytt redskap med otrolig bredd. Tack för två mycket givande och roliga dagar”

Andreas Ekfrost
Fenix The Green

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Lärt mig jättemycket av tekniken, linjer, ställningen och grepp på kettlebell. Programering av olika WOD’ar. Jättebra med grupp och filmning. Jättebra instruktör”

Per Nilsson
JP Fitness Ystad

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]””En bra grund för att träna själv och instruera andra i träning med kettlebells. Bra övningsbank. Bra med kunskap för att själv lägga upp träningspass med kettleblels, både för gruppass och individuell träning. Väldigt kunnig personal, bra bredd på utbildningen och lagom storlek på gruppen.”

Jesper Friberg

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Många tekniska bitar att minnas och träna på. Pedagogiskt och mycket praktiskt.

Daniel Åberg

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Lärdomen om att filma sig under övning. Där ser man precis hur det står till med rörelsemönstren. Lagom m. folk. Alla hanns med.

Emma Söderman

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra pedagogik, gott om tid att lära sig övningar. Är mycket nöjd, jättebra kurs som inspirerade!.

Sandra Gegerfelt

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bred övningsbank, teknik och idé om pass. Bra att det var en liten grupp. Då hinner alla bli sedda och man kan ställa mycket frågor.

Catharina Bengtsson
X-Force

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Du är duktig, lugn och trygg. Bra att du visar och låter oss testa mycket vilket gör det lättare att ta in! Jag har även fått bättre teknik, bra övningsbank, pepp att komma igång, tips på pass och ”små knep” för att lära ut bättre. Tack”

Jenny Benström,
Örebro Folkhögskola

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra grunder som kommer hjälpa mig själv i min CrossFit träning och som instruktör i liknande träning. Mycket bra och rolig utbildning! Känns att man hittat ny teknik och inspiration för att förbättra”

Kristina Pilhagen Törjeson,
CrossFit Karlskoga

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du har fått med dig av utbildningen? Massor! Inspiration, mycket ny info om teknik, bra basövningar. Bra grund att jobba vidare ifrån.”

Elin Ingemarsson,
Hälsa och Friskvård på Grömslövs Folkhögskola

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du har fått med dig av utbildningen? Ett nytt tankesätt kring kettlebells som är mer tävlingsinriktad. Förbättrat min teknik. Inspiration”

Linda Arngården,
Campus 1477 i
 Uppsala

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Super nöjd Robert! Tror inte man kan få en bättre kettlebells utbildning. Du är bra påläst och pedagogisk”

Lisa Nykvist,
Leg. Naprapat, Stockholm

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Klar skillnad och tydlig utveckling från Steg-1. Mer detaljstuderande och nörderi. Vill man ta sitt coachande till en ny nivå bör man definitivt gå Steg-2. Känner att min egen träning och form utvecklats väldigt mycket.”

Erik Wedberg,
CrossFit Södra Station, Steg-2

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Träning med dubbla kettlebells och nya spännande övningar. Träningsupplägg under en längre period”

Christian Lindström

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått massor. Framförallt självförtroende, att jag kan sätta teknikerna.”

Katrine Matsson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Kanonbra genomgång av teknik. Får en trygghet i att kunna hjälpa andra hitta rätt teknik. Roliga passupplägg, ny inspiration. Bra pedagogik, lugnt tempo och tydliga instruktioner i teknikdelen. Man hinner verkligen känna efter. Tack för en jättebra kurs!!”

Frida Sund,
Puls & Träning

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Superbra upplägg och utbildning! Man blev verkligen ”sedd” och fick hjälp med att få sin teknik korrigerad. Jag känner att jag fick med mig det jag önskade: att kunna köra pass i kettlebells. även en övningsbank som jag kan nyttja i andra gruppträningspass”

Anna Karin Wiklund,
Vigör Hälsa & Friskvård och Ester & Co

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]Jättebra utbildning, har kompletterat de jag hade med mig i bagaget. Bra instruktör – inga frågor är för dumma!”

Lillebill  Frelin

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du har fått med dig? Mycket! Bra teknik i både grundsvingen och ryck och stöt. Bra instruktör! Lugn och säker. Bra upplägg, lagom tempo”

Helena Berndt,
CrossFit Ego

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mer insikt i KB, avsevärt förbättrad teknik och utförande. Tryggare med kettlebell nu”

Peter Brandwold

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått grundkunskaper till de olika övningarna, pedagogiska begrepp och allmänt ökad kunskap”

Albin Torstensson
CrossFit Norrtälje

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag känner att jag har fått en helt annan bild av kettlebells. Kommer rekommendera alla som vill gå kettlebellutbildning PEAKLIFE.”

-Muhamet Zegrova
CrossFit Loket

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått med mig massor. Hur man kan bryta ner rörelser i detaljer för att kunna lär ut till andra. Min egen teknik har utvecklats tack vara utbildningen. Tack för en mycket bra utbildning.  Du är en inspiration!”

-John Dunnett
Friskis & Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra tempo i utbildningen och du som instruktör. Du är kunnig, ödmjuk och pedagogisk.”

-Johanna Carlsson
Friskis & Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Informationen och kunskapen var otroligt bra.”

-Maggie Jensen
421 CrossFit

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testi_moni”]

”Mycket bra ledare. Pedagogisk, trevlig, social och avslappnad. Svårt att hitta en bättre väster om Ryssland”

Björn Sundström,
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]

”En otroligt lärorik helg som gick alldeles för fort! Kunskapsnivån har höjts med 200%!”

Mathilda Flood, Steg-2,
tCampushallen

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]

”Super nöjd Robert! Tror inte man kan få en bättre kettlebells utbildning. Du är bra påläst och pedagogisk”

Lisa Nykvist
Leg. Naprapat på Idrottsskadespecialisterna, Stockholm

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag tycker stegringen i utlärningen var bra samt att jag fått ut mer detaljer i tekniken och hur upplägg på pass kan se ut”

Jan Bjelke, 
Nerikes Krav Maga Center

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack Robert! Seriös och rolig utbildning med mycket bra progression och pedagogik! Det är svårt att missa när du har så bra koll på detaljer! Jag har redan haft två instruktörspass veckan efter utbildningen och har använt mycket från det vi gjorde och fått mycket inspiration både från ditt ledarskap, ditt sätt att lägga upp ett pass och de olika tekniska delarna! Bra material som man sedan kan använda när man kommer hem.”

Lucia Christensen
Aero Träningscenter/LC Motiva

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket kunnig lärare och extremt bra innehåll. Mycket kunskap på kort tid.”

Inger Persson,
Vänersborg

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har lärt mig grunderna och de vanligaste felen som man gör. Bra coaching, kunnig instruktör och bra upplägg.”

Pontus Daag,
Habo Judoklubb

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Grymt! Hur kul som helst, både grym träning och lärorikt. En av mitt livs bästa helger!”

Pontus Lindell
 Gympozz

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Massor av teknik och ny inspiration till att hålla mina kettlebellpass samt inspiration till att bli bättre och ev. tävla någon dag. Tack för en fantastiskt helg!”

Leena Kumpula
Gympozz

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket tekniktips! Jag har instruerat kettlebells förut men fick trots det otroligt mycket att jobba på. Stort tack för två bra dagar!”

Sara Eklund
Gympozz

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Grym utbildare (Robert)”

Mattias Engman
KrossBox016

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Att anordna utbildningen tillsammans med Robert var grymt roligt och lärorikt ! Det gav oss en ordentlig grund att stå på och tände intresset för kettlebell både som fitnessredskap och sport.
Feedbacken var fantastiskt och de få frågetecken som uppstod utreddes effektivt och på ett sömlöst sätt.
Välkommen åter när som helst”

Coloseum FC

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Utbildningen var superbra! Jag vill ha en steg-2 utbildning. Lugnt och bra med tid. Bra när vi är i en liten grupp så man få hjälp och synpunkter.”

Camilla Olofsson,
CeO’s Tränings & Hälsa

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Väldigt bra tekniktips + hur man som instruktör med få instruktioner/tips kan lära ut. Superbra & lärorik utbildning!”

Jenny Söderholm,
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra utbildare, skön kille, bra pedagogiskt. Jag vill tacka för 2 härliga dagar, hoppas vi ses igen”

Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått en positiv bild av träningen med kettlebells. Man kan bygga på egna pass med kettlebells med bra inspiration från kursen och bra teknik”

Ensar Kevric,
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Goda kunskaper, bättre teknik och instruktörsrollen. Riktig bra och innehållsrikt”

Pär Beme,
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Nöjd som fasen! =)”

Jessica forsell

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Riktigt rolig utbildning, TACK!”

Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tycker att det var en jättebra utbildning. Fick med mig mycket. Många ”aha” upplevelser”

Magdalena Hägglund
Vätter Rehab Gym

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra utbildning, bra tips och idéer”

Cecilia Lundberg
Kampsportens hus

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Nöjd som fasen! =)”

Jessica forsell

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra tips och övningar. Bra med upplägg på träning och mycket praktik”

Pär-Martin Henriksson
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått veta mer grundligt vad jag gör fel och behöver öva mer på i detalj. Bra helg!”

Maria Runnquist

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Teknik, utmaningar, nya övningar, glädje. Utomordentligt nöjd kund. BRA!”

Caroline Svensson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Har hört mycket om utbildningen via vänner – om att den är den ultimata kettlebellutbildningen i Sverige. Keep up the good work!”

Stefan Jonsson
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du har fått med dig? Väldigt mycket teknik! Kört en del innan, men klockren genomgångar av alla övningar. Pedagogiskt, bra instruktioner och bra lyhördhet. Mycket bra upplägg! Bra innehåll, Keep up the good work!”

Thom Dingsten Hellberg
TDH’s Massage & Friskvård
[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra grunder. Bra bas för att korrigera vanliga fel. Att det fanns tid att få varje moment bedömt. Bra kursmaterial!”

Oskar Johed

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag är supernöjd! Pedagogiskt, bra med videos och att vi fick instruera varandra. Tack för en kul och lärorik helg Robban”

Johanna Båth
Healthaholic 

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra, lätt värd sina pengar. Kvalité och mycket lärorikt”

Jessica Åkesson
Mora

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vi är asnöjda med utbildningen. Kom gärna tillbaks nästa år och utbilda mer. Mycket bra utlärning utan att man tröttnar och pratar bra så man lyssnar hela tiden”

Mattias Lundberg,
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Du är verkligen både proffsig och pedagogisk Robert! Mixen i upplägget var perfekt. Ett stort tack för en givande och inspirerande helg, lustan att svinga och jerka har aldrig varit större!”

Li Olsson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack för en toppenutbildning. Nu är det bara att öva vidare!!”

Lina Viskonts
Vintrosa GF

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra mix av teori/övningar, tips kring olika teknikövningar, filma och att få se sig själv. Bra upplägg på dagarna. Två roliga dagar!”

Debora Warfheimer

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack ska du ha! För inspiration och hjälp tekniskt i alla moment. Kul helg!”

Madeleine Fredriksson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En bra grundläggande teknik (övningsbank) samt förståelse och verktyg för att kunna utveckla/finslipa tekniken hos sig själv och andra”

Dan Pettersson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]””En bra teknikgenomgång och ett intresse att lära mig mera om kettlebellträning te.x. dubbla kettlebells och så småningom tävla i sporten. Mycket bra upplägg på innehållet.”

Christer Holmström

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra teknikövningar, att bryta ner svåra övningar så man känner att man gå vidare. Bra övningar, bra passupplägg, roligt upplägg!”

AnneMarie Eldholm,
Camp019

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack ska du ha! För inspiration och hjälp tekniskt i alla moment. Kul helg!”

Madeleine Fredriksson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått tips på teknikförbättringar och en större förståelse för hur tävlingsmomentet i kettlebell fungerar. Dessutom har jag lärt mig hur man reparerar kettlebelhandtaget för att erhålla ett bra grepp. Strukturerad och pedagogisk genomgång av teknik, träningsupplägg och tävlingsmoment i kettlebell sport”

Linda Andersson
CrossFit 1477

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Har lärt mig hur KB-sporten fungerar, och en massa detaljer jag kan jobba på för att förbättra min teknik på samtliga övningar vi gick igenom. Det var kul å lära sig att preparera handtagen för bättre grepp. Jag tycker att det var en rolig och lärorik dag, grymt bra coachning. Har verkligen fastnat för KB-sporten den senaste tiden och efter workshopen känns det ännu mer spännande. Det skulle vara kul att testa på att tävla i framtiden”

Fredrik Asterkvist
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag var helt ny på kettlebell så jag fick med mig riktigt mycket. Bra genomgång, lugnt med många tips på hur man får in tekniken. Bra instruktör, bra övningar, fick träna mycket på dem så att det kändes bra”

Henrik Löfling
Hudikgympan

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Fått en helt ny bild av kettlebell som redskap. Nya övningar, mycket teknik. Toppenbra instruktör, bra kvalité! Superbra! Mycket nöjd”

Christopher Myhrman
Colluseum Club Karlskoga

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra verktyg för att fortsätta träna in bra och korrekt teknik. Mer kunskap om kettlebells: bakgrund och som tävlingsgren. Kul att få med sig att man använda två kettlebells samtidigt: så har man en utmaning framöver. Det var en jättebra utbildning som jag är jättenöjd med. Tydliga instruktioner både kroppsliga och verbala”

Malin Dotzsky,
Må Bättre Borlänge

Hudikgympan

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack för en grym helg! Så otroligt bra upplägg med mycket repetitioner och teori. Superbra utbildning!”

Maria Lund

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Teknik, tips på nya och bra övningar samt upplägg på pass. Bra individuell coachning som man fick av Robert.”

Sofia Laas
House of Shapes

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra lärare och ett bra upplägg på utbildningen. Den blir aldrig seg och tråkig”

Patrik
Hudikgympan

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du fått med dig? Teknik och känsla för kettlebell som sport samt hur man lägger upp pass. Bra upplägg”

Junior Jones

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du fått med dig av utbildningen? ”Massor! Ordentlig teknik, tips, pepp och Självförtroende. Motivation att skapa egna pass. Ordentlig genomgång och tid att fråga o få svar. Inga ”dumma frågor”, alla frågor fick svar. Är mycket nöjd med både lördagen och söndagen. Nu ska jag hem och piska mina föreningsmedlemmar!”

Anna Almlöf,
Pilkrog Kraft & Hälsa

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Två riktigt roliga dagar som inspirerat mig till att vilja satsa seriöst på kettlebells i tävlingsform. KEEP UP THE GOOD WORK!”

Kristofer Larsson,
LAGF

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag känner att jag fått en riktigt bra grund att stå på. Jag kunde inte ha valt en bättre grundutbildning vad gäller kettlebells. Du har bra meriter och du vet verkligen vad du pratar om”

Sofia Eklund, Sofia Eklund Fitness / Aktiv Hälsocenter AB,
Finspång

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Teknik och kunskap. Har fått bättre förståelse för redskapet och sporten. Har fått med mig mycket idéer till pass. Bra jobbat, Du gjorde det väldigt bra”

Eric Lacabanne
Kungsportens Friskvårdscenter

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra kombination av teori och praktik. Bra pedagogik, att vi fick lufta frågor och komma med feedback. Bra genomarbetade häften vi fick. Bra att du gick igenom dagens upplägg. Du har en skön ödmjuk stil.”

Åsa Björk
Kungsportens Friskvårdscenter

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Inspiration, teknik och mycket kunskap om korrigering, progression och programuppbyggnad. Hela upplägget kändes bra tycker jag!”

Christian Lindström,
Karlstad Kommun

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra bas att stå på, man känner sig motiverad att ta tag i sina brister efter videoinspelningen. Kursen var kul, tiden gick för fort. Bra material, bra genomgångar och bra instruktör – han såg alla deltagare

Helena Havlund
CrossFit Eken

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En stor utveckling i min egen kettlebell teknik. Bra tips och trix. Helt igenom super upplägg. Har lärt mig väldigt mycket!

Maria Liljeqvist
CrossFit Eken

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Väldigt kompetent instruktör. Tack för en kanonkurs!

Michael Karling

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått en mycket större förståelse och kunskaper om kettlebells och övningsbank. Pedagogisk instruktör mycket bra att vi ”nötte” in teknikerna och att vi fick filma oss och se vad vi gör som är bra och vad som är dåligt”

Marcus Rothqvist,
SATS
 Norrköping

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du har fått med dig av utbildningen? Väldigt mycket!! Små tips på egen teknik, övningar (ex. gummiband). Nytt tänk till teknik för kettlebellsport. Att hitta fel och åtgärda på deltagare. Tydlig struktur och uppbyggnad av utbildning. Bra genomgång av övningar. Ser fram emot Steg 2! Vill tacka för en grymt bra utbildning.. Hög klass.. Har fått med mig mycket att träna på och nöta in”

Oskar Arngården,
Campus 1477 i
 Uppsala

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått ny info om teknik och lärt mig mera. Vi fick personlig hjälp om man hade svårt med något. Bra genomgångar på övningarna”

Linda Gustafsson,
Hälsa och Friskvård på Grömslövs Folkhögskola

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En god grund och vidareutveckling av kettlebells och hur de hanteras. Bra teknik och konkreta övningstips känns väldigt bra att ha med sig!”

Albin Wahlquist,
Gyminstruktör Gustavsvik

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Många olika träningsupplägg. Ökad kunskap om olika inriktningar i träningen. Du är en klippa Robert! Tydlig, pedagogisk och får snabbt en familjär stämning. Kul att vara hos dig!”

Helena Johansson,
FORMA, Steg-2

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra: Allt! Upplägg, engagemang, kunskaperna, genuin egen erfarenhet OCH ödmjukhet. Bra utbildning för den som vill bemästra kettlebells i alla relevanta delar och en stor portion övningar och tips för att lära andra. Ger självförtroende!”

Olle Prim,
CrossFit Södra Station, Steg-2

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag är såå supernöjd med den här utbildningen! Grundligt och ofärgad av trender. Är riktigt glad att jag hittade PEAKLIFE och valda att gå både grund- instruktörsutbildningen. Det kommer jag ha mycket nytta av i framtiden”

Malin Edman
CrossFit Mjölby

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Vad känner du att du har fått med dig av utbildningen? Mycket. Teknik, passuppläggning, korrigering av misstag samt trevligt sällskap. Tydliga instruktioner, bra upplägg – progression”

Svante Söderlund

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jättekul att ha gått denna kurs! Känner att jag fått med mig mycket 0ch känner mig tryggare. Bra upplagt och bra tempo, man hinner nöta och smälta”

Emma Thorell

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jättebra att få bryta ner alla övningar med mycket praktiskt. Duktig instruktör, proffsig, hann med  många övningar. Lagom många deltagare. Tack! Välkommen tillbaka! /Camilla”

Camilla Berndt,
CrossFit Ego

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått mer grundläggande teknik (Aha-upplevelser), teknikförståelse och koordination. Saknade ingenting!”

Lena Kaulanen
CrossFit Uppsala

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]Utvecklingen för att kunna förstå processen från grunden. Kunna analysera tekniken för ett hållbart utförande. Otroligt givande!

-Jon Havnsköld
Hermelinen

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Riktigt bra genomgång på detaljnivå i grepp och nedfart på basövningarna ”clean & jerk samt snatch”. Programeringen av olika fokus grupper. Mycket bra då det skiller sig väldigt mycket på CrossFit och Kettlebell Sport. Utbildningegn följer en röd tråd ifrån Steg 1. Är en bra nivå, nördar in sig på detaljer.”

-Stefan Jonsson – Steg2
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Robert var en mycket kunnig och kompetent utbildare. Kändes som han visste vad han pratade om. Jag är mycket nd med utbildninen.”

Louise Westberg

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket saker för att justera och hjälpa rätta till.”

-Kaj Laesö Buch
CrossFit Backaplan

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”testi_moni”]

”Robert, du är grym! Bra pedagogik, bra tempo! Toknöjd!”

Mathilda Bäckman 
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]

”Jag har vekligen lärt mig så otroligt mycket och fastnatt totalt för kettlebells. Jag rekommenderar PEAKLIFE och Robert som utbildare. Jag är utbildad PT/Kostrådivare/TRX instruktör/Boocamp mm och denna utbildning är en av de roligaste och bästa jag gått.”

Linda Ekberg – Forma Kumla

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]

”Jag tycker alltsammans var jätte bra genomfört! Bra upplägg, tydliga instruktioner och bra övningar. Jag har fått bättre teknik, bättre ”flow” och nya perspektiv på övningarna. Glädje!”

Emilia Görtz

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått en bättre teknik och förståelse för hur man lär ut och vad jag själv kan göra bättre!”

Cenny Flodin Holmström

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack Robert för en mycket bra helg som jag redan har och kommer fortsätta rekommendera andra att gå”

Martin Thorsson,
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag tycker denna utbildning var otroligt rolig. Jag fick en ny syn på kettlebell. Robert var väldigt pedagogisk och lugn när han förklarade teknikerna. Jag gillade tidsplanen väldigt mycket för att han gick igenom allt i en bra ordning sen var de bara att plussa ihop allt. Robert hade väldigt bra små övningar man kunde köra för att finslipa på teknikerna då förstod man bättre. Jättebra utbildning. Gillar man att träna med kettlebells och vill lära sig mer så kommer jag rekommendera detta. Väldigt noggrant. Bra tempo. Bra upplägg.”

Kristian Ageton,
Skövde, Coloseum FC

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått ut mycket, en god grund att bygga från + träningsvärk. Mycket pedagogiskt och genomtänkt upplägg.”

Tobias Johansson,
Actic, Mariestad

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Otroligt bra instruktör, lugn och pedagogisk. Tack för en trevlig och jobbig helg! =)”

Majvor Eriksson
Fritidsklubben Köpings Kommun

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Teknik och inspiration. Positivt att du som ledare/instruktör för utbildningen är aktiv och proffs på det du lär ut. Extra inspiration!”

Sandra Nordin
Gympozz

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack för en kalas helg! Hoppas på att chefen skickar oss fler gånger.”

Alexander Samuelsson
Nordic Club Nässjö

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått mycket bättre teknik och bättre förståelse för mekaniken i rörelserna. Mycket personlig feedback”

Stefan Dahlqvist, Skövde,
Coloseum FC

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Dag 1 i utbildningen gav mig ny kunskap om kettlebells, både teoretiskt och i praktiska färdigheter. I mitt fall en bra grund för att kunna starta med egen teknikträning. För att sen ta kunskapen av Dag 2 i utbildningen till att praktisera och lära ut och träna andra enskilt eller i grupp. En väldigt bra uppbyggd utbildning när steg för steg betas av och man kan samtidigt följa med i det lättlästa materialet som går hand i hand med det praktiska upplägget. Väldigt tydligt material. Bra! En toppenbra utbildning som jag varmt kan rekommendera till andra.”

Miriam Johansson,
Aktiv Hälsocenter AB, Finspång

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Oerhört mycket, en förståelse för kettlebells, grunderna för att fortsätta på egen hand. Hade aldrig tränat med kettlebells innan den här helgen. Överlägsen pedagogik. En bra utvecklingstrappa under helgen”

Christopher Nysten

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra instruktör!!! /Helnöjd”

Maud Wallander,
Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag tycket jag har tagit stora steg framåt i min egen teknik, men framförallt att jag har fått många verktyg att korrigera och lära ut till mina motionärer. Otroligt mycket värdefull teknik-/övningstips. Otroligt kul kurs med kunnig instruktör.”

Friskis och Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Åkte hem med tusen ”Aha-upplevelser”! Rekommenderas STARKT om man vill lära sig kettlebells ”på riktigt”

Kent Andersson

 

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra lokal, instruktör, antal deltagare, progression och upplägget. Allt enligt reklamen + träningsvärk”

Tom Linusson
Stockholm Karateklubb / Friskis & Svettis

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Nytändning! Och helt ny förstålse för kettlebell träning och sport. Är så taggad för att åka hem och köra”

Maja Stålrud
CrossFit Kungälv

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Åkte hem med tusen ”Aha-upplevelser”! Rekommenderas STARKT om man vill lära sig kettlebells ”på riktigt”

Kent Andersson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Otroligt mycket! Förståelse för hur de olika övningarna kan brytas ner i olika delmoment, konkreta tips/övningar för att justera felaktigheter. Ännu mer sugen nu på att öva vidare och integrera detta både i egen träning och framtida PT-verksmahet.”

Malin Houles

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tycker som sagt att det var utformat på ett mycket bra sätt, från början till slut. En av de bättre utbildningarna jag varit på. Är enormt nöjd med dessa två dagar. Fortsätt i den här stilen. Riktigt nöjd.”

Fredrik Ohlsson
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tydlig och inspirerande. Vad känner du att du har fått med dig? Teknik, coacha och rätta till teknikfel på bra sätt. Kul och givande”

Amanda Elvkull
Actic Kompassen Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Väldigt mycket teknik. Många ”ögonöppnare” i tips som man inte tänkt på innan. Allt presenterat på ett pedagogiskt och proffsigt sätt.”

Erik Wedberg,
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag känner en ökad trygghet i mitt eget utövande, men framförallt känner jag att jag vet mer om felkorrigering.Jag skulle definitivt rekommendera denna utbildning för alla idrottslärare på gymnasienivå. Mycket givande.”

Oskar Jacobson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Grundlig genomgång av grundövningarna. Nöta teknik, mycket tips och konstruktiv kritik. Kunnig och pedagogisk ledare. Jag är mycket nöjd med utbildningen”

Linn Fredriksson,
Hälsobruket Valdermarsvik

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har helt klart fått väldigt mycket grund att stå på. Var helt ny på detta med kettlebells och känner nu att jag kan en hel del. Men det finns mycket kvar att lära genom att träna och nöta de olika övningarna. Jättebra utbildning och framförallt kul!”

Anna Edman,
Hällefors

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra personlig feedback. Bra att det finns tid at gå igenom och kolla alla övningarna ORDENTLIGT. Mycket fokus på teknik = BRA!”

Rebecka Lomakka Becker
CrossFit Södra Station – Stockholm

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Allt var helt perfekt. Helt suverän utbildning”

Veronica Stenkvist

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra personlig feedback. Bra att det finns tid at gå igenom och kolla alla övningarna ORDENTLIGT. Mycket fokus på teknik = BRA!”

Rebecka Lomakka Becker
CrossFit Södra Station – Stockholm

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Grundlig genomgång av övningarna, gick i lagom tempo. Tack för en rolig, utmanande helg!!”

Johnny Hollén
IFK Mora

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Riktigt coolt när man liksom får känslan av att man kan/eller går framåt. Jag känner att jag ändrat synen på kettlebells, att den är så användbart i mycket och framförallt att det är roligt! Tusen tack för en grym kurs! Ser fram emot att få dela med mig till andra nu!”

Ewelina Larsson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack för en riktigt givande, jobbigt och rolig helg. Ska bli kul att utveckla kettlebellsen i mitt PT skap”

Andreas Kangro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har lärt mig att rack-position inte är att trycka tummen i halsgropen vilket förenklade det en hel del. hittat ny favorit som är Snatch”

Emma Söderman
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har garanterat blivit bättre på att hantera en kettlebell som träningsredskap samt fått en bättre inblick i Kettlebell sport! Helgens KB-Sport workshop var otroligt rolig! Pedagogisk och lugn instruktör med glimten i ögat gjorde det roligt att träna teknik och jag har garanterat fått upp ögonen för den här sporten. Jag känner spontant att jag kommer ha mycket nytta och glädje av det jag har lärt mig i helgen! Stort tack till Peaklife!”

Madeleine Posse
CrossFit Södra Station

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag tycker att utbildningen har utförts av en ledare med väldigt stort engagemang och det av mig mycket inspiration. Jag har fått med mig väldigt mycket teknik inom kettlebells. Även mycket inspiration till att göra pass och träna kettlebells på olika och nya sätt”

Malva Carlsson
Hudiksvalls gymnastikförening

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jätte nöjd med allt, över förväntan. Roligt och lärorikt. Saknade inget”

Anna Sandkvist
Hudikgympan

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra upplägg. Man måste nöta för att få in övningarna. Bra att alla får ”agera coacher”. Dull av inspiration och glada hormoner i kroppen.”

Marie Linné
Kampsportens Hus i Kristinehamn

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra och pedagogisk instruktör.”

Patrik Skoogh
House of Shapes

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Kanonbra utbildning, Robert är grym som utbildare/instruktör. Mycket nya övningar o tips. Korrigeringar i mitt utförande med kettlebells att tänka på. Bra upplägg av utbildningen. Himla mycket tack för en givande utbildning!”

Liz

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Otroligt bra utbildning som jag kommer att rekommendera vidare! Ger utbildningen fem stjärnor av fem möjliga”

Johanna Sallerhed
Nordic Wellness

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra och inspirerande kursledare +++++. Bra upplägg på egna pass. Fantastiskt bra teknikövningar. Kettlebells är ett bra kompliment till alla träningsformer”

Magnus Carlsson
Hudikgympan

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En bred kunskap om framförallt hur lyften skall utföras och varför man lyfter just om man gör. Det har även gett mig verktyg för hur man kan korrigera vanliga fel i de olika övningarna, sätt som jag känner kommer vara till stor nytta i framtida instruerande. Bra progression i hur du visade övningarna. Bra och tydligt instruerat. Du lämnade utrymme för att prova olika stilar istället för att säga att det bara finns ett rätt sätt. Bra genomförd utbildning. En lärorik helg. Jag fick med mig mycket nytt samt uppdatering på sådant som jag trodde mig kunna sen tidigare”

Joel Säterdahl

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Massor av kunskap! Inspirerad att börja köra mer kettlebells – Både för egen träning samt pass på gymmet. Klar, tydlig ledare. Mycket ”Learn By Doing”! Härliga människor på utbildningen!”

Sanna Lagergren,
Hälsobruket Valdemarsvik

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra person och ledare, skapade en härlig stämning i gruppen och en bra atmosfär.”

Johan Ingemarsson,
Actic

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Proffsigt genomförande, rekommenderas!!”

Mats Pettersson,
Nora Atletklubb

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tack för en superbra utbildningshelg!”

Helena Johansson,
Hallsberg

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En ny träningsmöjlighet och jobbmöjlighet. Lärt mig mycket. Lär mig hur man ska lära ut kettlebells. En bra utbildning som man lär sig mycket på.”

Linus Holgersson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”For en gjeng! Takk for ei bra helg!”

Silje Fossbakken,
Norge

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått ut massor. Kunde knappt någonting alls om kettlebells innan. Hade snöat in på CrossFit. Nu tycker jag att kettlebells känns roligt! Hoppas och tror att jag nu har förmågan att leda och instruera andra i kettlebells!”

Anna Malers,
CrossFit Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag hade hört att det är en bra utbildning. Jag har också tränat med Robert ett tag så jag vet att det är otroligt givande att bli coachad av honom. Tyckte också det var dags att ta träningen till nästa nivå och få jobba med detaljerna. Även mycket bra personlig feedback. Att få tid att nöta och bryta ner övningarna har varit otroligt nyttigt. Känner att jag verkligen har gått framåt under helgen. Att gå igenom hur man gör pass var väldigt intressant. Fin stämning och mycket proffsigt upplägg. Genomtänkt och bra progression!”

Christoffer Wadensten

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket teknik, inspiration, motivation till att utvecklas. Bra material. Bra övningsövningar vid utlärning. Jätte bra och inspirerande utbildning.”

Erika Larsson,
Nordic Club Jönköping

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Seriös och kunnig instruktör som gjort att jag vill pröva mer själv. Bra pedagogiska knep för att lära sig själv och andra personer övningarna. Stort tack för två mycket bra dagar. Kommer ta med mig allt och jobba för att själv utvecklas och förhoppningsvis få andra intresserade av träningsformen.”

Mikael Nilsson,
Örebro Folkhögskola

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Var nybörjare och känner mig nu säker att kunna fortsätta utvecklingen med att lägga upp egna pass och börja lära ut till andra.  Jättenöjd!”

Jessica Blomdahl,
Hälsa och Friskvård på Grömslövs
 Folkhögskola

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket mer teknik till övningarna jag gjort sedan tidigare. Mer kunskap hur respektive övningar byggs upp och hur den ska utföras. Tips och idéer till passuppbyggnad.!”

Joachim Nilsson

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En riktigt bra utbildning! Tydliga instruktioner ledde till personlig utveckling! Plus en stor motivation”

Tanja Mäki-Runsas,
Gyminstruktör Gustavsvik

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Att använda sig av dubbla kettlebells samt lite mer teknik på snatch/jerk. Prova på Long cycle, det känns mycket roligare att köra med två kettlebells. Dag 1 var såklart tuffare med mycket träning med kettlebells. Annars var allt bra. Dag 2 var lite lättare då det var lite mer teori. Det märktes att det var Steg-2 och det var bra. Fystestet var bra fast man var grymt nervös innan :-).”

Anna Edman

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket nya idéer till framtida pass. Samt en del nytt tänk i tekniken. Jämt flyt i hela utbildningen samt att antalet deltagare var lagom. Bra, proffsigt”

Andreas Graflind,
CrossFit Norrtälje, Steg-2

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har lärt mig teknik och tips på passupplägg. Har fått tips på bra övningar. Bra att nöta övningarna flera gånger. Att utvärdera varandra och prova på att göra pass. Jättebra utbildning. Nu vill jag bara hem och träna och nöta och köra egna pass!”

-Anna Höglund,
Njurunda Gymmix

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”En djupare kunskap främst i hanteringen och träning med två kettlebells. Du är en grym coach fortsätt köra som du gör. Efter två dagar hos dig har jag mer ny energi att köra på med min egen träning”

Kristofer Larsson,
LAGF, Steg-2

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Bra upplägg – Dag 1 och 2. Toppen att alternera prat m. övningar. Toppen, kul, annorlunda och inspirerande.”

Cornelia Rosvall af Geijerstam, Gymmix Njurunda

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Massor! Mycket teknik, bra tips på övningar, passupplägg osv. En toppen helg!! Supernöjd med utbildningen! Jättekul!”

-Frida Hådell

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått en bättre förståelse för de olika övningarna och med det en bättre teknik vilket jag tror kommer hjälpa mig i min coaching framöver. Dessutom tycker jag att det är roligare med kettlebell nu!”

-Michaela Sandberg
CrossFit Norrtälje

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Mycket bra grund samt detaljer i tekniken. Känslan för att se vad som kan förbättras i vissa moment på olika individer kombinerat med bra hjälpövningar”

-Mikael Berg
CrossFit Norrtälje

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag har fått en djupare syn på snatchen som är min svagaste gren. Jag fick bra instruktioner på nått jag var riktigt osäker på! Allt var riktigt bra! Bra genomtänkt upplägg.”

-Isaac gonzalez
CrossFit Nordic

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Tycker att allt var mycket bra och givande. Jag kommer att rekommendera denna utbildning för andra”

Ola Jakobsson
CrossFit Norrtälje

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Jag tyckte det var jättebra! Har inte jättemycket erfarenhet utav utbildningar men tyckte det var bra och genomtänkt upplägg. Det märks att du kan din grej och att du är säker på det. Du var lugn och pedagogisk och var uppmärksam på alla! Har inte något negativt vad jag kommer på!”

-Michaela Modigh
CrossFit Örebro

 

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]”Lärt mig en massa tekniker och tips på övningar. Kursen var väldigt bra upplaggd.”

-Stefan Forslund
Friskis & Svettis Örebro

[/vc_column_text][vc_column_text el_class=”testi_moni”]Tack för en inspirerande helg!

-Anna Johansson
CrossFit Loket

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kommentera